ELITE csoport

NYERŐ tippek – NYERŐ szelvények – PROFI tippírók

#Kovi, privát tippjei,stratégiája,sérültek,hiányzók,eltiltottak listája,téttel,minden sportág.

#DJ privát Jégkorong tippjei,téttel.

Mindig egy meccs viszi a mixed? Hetek óta egy tutinak tűnő esemény miatt buksz? VAN MEGOLDÁS!
Ha szeretnél komoly profitot realizálni és nem csak hobbiként, hanem befektetésként tekintesz a szerencsejátékra, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Minden meccsünk,szelvényünk téttel együtt kerül kiírásra %-ban, így a tagok követni tudják a pontos profitot. Semmilyen tippet sem törlünk ki! Minden meccset felvállalunk ha nyertes,ha vesztes. Számunkra a havi biztos profit a mérvadó és a megbízhatóság. Minden naprakészen leellenőrizhető a csoportban.

Az Elite Csoport kapcsolatai által mindent megtesz a bennfentes információk megszerzéséért. Itt CSAK olyan adminok dolgoznak,akik egész napjukat meccs elemzéssel töltik,így mindent összevetve és átnézve több éves szakmai tapasztalattal adják az Online és a TippMix tippeket,annak érdekében,hogy minél sikeresebben zárjuk az adott hónapot!

A csoportban lévő információk vagy bármely tipp kiszivárogtatása jogi következményt von maga után illetve azonnali kizárást.

Az ügyfél elégedettsége kulcsfontosságú szempont a Csoport számára.

Mindenkinek sok sikert kíván az Elite group csapata!

1 hónapos ELITE tagság (30 nap)

5.000 Ft / 30 nap

2 hónapos ELITE tagság (60 nap)

8.000 Ft / 60 nap

3 hónapos ELITE tagság (90 nap)

10.000 Ft / 90 nap

Elite Duplázó csoport

Az „Elite duplázó csoport” egy a rejtett, zárt csoport, kizárólag azok számára, akik befizették a részvételi díjat.

Az általam legtöbbet fogadott sportesemények: Labdarúgás,Jégkorong,Darts,Kosárlabda,Tenisz mérkőzései közül kerülnek ki.

Minden meccsem,szelvényem téttel együtt kerül kiírásra Fotrintban, így a tagok követni tudják a pontos profitot.Semmilyen tippet sem törlök ki! Minden meccset felvállalok ha nyertes,ha vesztes.Számomra a havi biztos profit a mérvadó és a megbízhatóság.Minden naprakészen leellenőrizhető a csoportban.Az Elite Duplázó Csoport kapcsolatai által mindent megtesz a bennfentes információk megszerzéséért .Itt CSAK olyan admin dolgozik,aki egész napját meccs elemzéssel tölti,így mindent összevetve és átnézve több éves szakmai tapasztalattal adja az Online és a TippMix tippeket,annak érdekében,hogy minél sikeresebben zárjuk az adott hónapot!

Az alábbi admin segíti az Elite duplázó csoport tagjait:

#Kovi: Duplázó Tipp/Szelvény, kínálattól függően.Tippmix,bet365 (Minden sportág de főként Labdarúgás)

A csoportban lévő információk vagy bármely tipp kiszivárogtatása jogi következményt von maga után illetve azonnali kizárást.

Az ügyfél elégedettsége kulcsfontosságú szempont a Csoport számára.

Mindenkinek sok sikert kíván az Elite dupla csapata!

1 hónapos DUPLA tagság (30 nap)

10.000 Ft / 30 nap

Elite Szelvény csoport

Napi egy kész szelvényötletet foglal magába össz: 3,00 – 6,00 odds közt. 2-3 maximum 4-mérkőzést tartalmaz a kész szelvény.
Minden szelvényem téttel együtt kerül kiírásra Forintban, így a tagok követni tudják a pontos profitot. Semmilyen tippet sem törlök ki! Minden szelvényt felvállalok ha nyertes,ha vesztes. Számomra a havi biztos profit a mérvadó és a megbízhatóság. Minden naprakészen leellenőrizhető a statisztika/Szelvény részre kattintva.
A csoportban lévő információk vagy bármely tipp/Szelvény kiszivárogtatása jogi következményt von maga után illetve azonnali kizárást.

Az ügyfél elégedettsége kulcsfontosságú szempont a Csoport számára.
Mindenkinek sok sikert kívánok

1 hónapos ELITE szelvény tagság (30 nap)

15.000 Ft / 30 nap